Over mijairmax asics barbour mizuno celine michaelkors nike okley newbalance nikefree rayban vans

Geboortekaartjes

Vrijdag 18 juli

Dagboek 1

Dagboek 2

Mijn familie

Fotoalbum

Fotoalbum 2

Fotoalbum 3

Filmpjes

Gewicht

Over de naam Cynthia

Horoscoop

Links

Contact

Als je wilt weten hoe ik in elkaar zit, lees dan onderstaande (ongecensureerde) horoscoop die een van mijn grootste fans voor me heeft gemaakt. Ik ga met een oudere rijke man trouwen!
 
Persoonlijke horoscoop van
Cynthia Willemijntje Boekestijn
Geboren op 18 juli 2003, 20:02
te
Leiden (52 9 N 4 30 O)
 
Uw teken - Kreeft        ( 21 juni  22 juli )
 
Degenen die onder dit teken zijn geboren, zijn de gevoeligste personen van de dierenriem.  Kreeften zijn zich zeer bewust van hun kwetsbaarheid en houden zich voornamelijk bezig met het om zich heen bouwen van de veilige schulp van het gezins- en thuisleven.  Dit teken leeft ervoor om anderen te verzorgen.  Het thuisleven is heilig en de Kreeft is dol op zijn of haar dierbaren, draagt hun een warm hart toe en is absoluut trouw.  Daar ze zoveel tijd steken in andere mensen, kunnen ze erg aanhankelijk en bezitterig zijn.  Dit soort mensen eisen vrij veel van anderen en zullen hun toevlucht nemen tot manipulatie om hun zin te krijgen.
 
Met de Maan als heerser is de Kreeft het meest wispelturige en veranderlijke teken. Ze hebben moeite om de harde realiteiten van het leven onder ogen te zien en leven liever in hun eigen fantasiewereld. Kreeften kunnen ook heel goed in het verleden leven. Ze hebben prachtige herinneringen en zijn daar erg sentimenteel over.  Hun wortels  familie, gemeenschap en land  zijn buitengewoon belangrijk. Het bestuderen van de geschiedenis trekt hen zeer aan en Kreeften zijn vaak verwoede verzamelaars van antieke voorwerpen.  Ze moeten echter niet in het verleden leven en piekeren over alle onprettige herinneringen aan vroeger.  Een Kreeft kan heel slecht tegen zorgen, aangezien emotionele schokken bijna meteen voor maagproblemen zorgen.
 
Als de Kreeft, om wat voor reden dan ook, een gezinsleven kan stichten, zullen al zijn verzorgende kwaliteiten met geweldig resultaat worden gebruikt in de buitenwereld, met name in de geneeskunde, psychotherapie, horeca of kookkunst. Hun enorme creatieve kracht kan wellicht worden gebruikt in de muziek, kunst of literatuur.
       
Kreeften doen er goed aan een aantal van de eigenschappen van het tegengestelde teken, Steenbok, te ontwikkelen - zelfstandigheid en praktische vastberadenheid.
 
 
Op 18 juli 2003, 20:02: Maan in Vissen
Deze positie zorgt voor ondefinieerbare verlangens naar iets beters dan het alledaagse leven.  Men heeft behoefte aan een spirituele dimensie in het dagelijkse bestaan.  Het lijkt bijna wel alsof deze personen genoeg hebben van de wereld en haar problemen.  Sommige personen zoeken misschien een uitweg via een verslaving aan drugs of alcohol.  Ze zijn veel meer begaan met menselijk lijden dan alle anderen in de dierenriem.
 
Deze bedeesde personen vinden het moeilijk om beslissingen te nemen of positief te denken. Omdat ze zulke hoge idealen hebben, krijgen ze steeds maar weer te maken met teleurstellingen. Ze zijn niet altijd goed in het correct volbrengen van taken. Ze beschikken echter over artistiek talent en reageren sterk op schoonheid. Ze kunnen de stemmingen of gevoelens van andere mensen intuﴩef aanvoelen. Op een gegeven moment in het leven krijgen ze vermoedelijk te maken met zelfopoffering of eenzaamheid. Deze personen moeten zich verzetten tegen elke neiging tot oneerlijkheid of luiheid. In de liefde en het thuisleven zijn deze mensen liefdevol en beminnelijk.
 
Op 18 juli 2003, 20:02: Mercurius in Leeuw
Deze positie geeft iemand een geweldig zelfvertrouwen en het gevoel dat elk probleem kan worden aangepakt en opgelost. Deze mensen hebben veel meer interesse in het alles omvattende wereldplan dan in de details, die ze misschien onbelangrijk vinden. Deze personen beschikken over een geweldig concentratievermogen en kunnen zich richten op de belangrijke kwesties.  Achter de denkprocessen schuilt een enorme wilskracht, die weer zorgt voor een geweldige mentale kracht.
 
Deze mensen willen graag in alles wat ze doen als een expert beschouwd worden. Heel vaak zijn ze dat ook, aangezien ze beschikken over een immens bestuurlijk vermogen en dingen tot in de puntjes kunnen plannen.  Ze moeten uitkijken dat ze niet te zelfverzekerd vasthouden aan hun opvattingen, want dit kan mogelijk als arrogantie gezien worden. Deze mensen veranderen niet graag van gedachten, daar deze langzaam en zorgvuldig worden gevormd.
 
Deze positie biedt grote mogelijkheden voor onderwijs of het werken met kinderen op een andere verstandelijke manier. Deze mensen zijn gefascineerd door beleggingen, aandelen en effecten, onderwijs, kunst en toneel.  Heel vaak combineren deze personen reizen, werk en plezier tegelijkertijd.
 
Op 18 juli 2003, 20:02: Venus in Kreeft
De invloed van Kreeft maakt deze mensen zeer romantisch en gevoelig.  Ze kunnen gemakkelijk worden gekwetst in de liefde, maar zullen dit nooit laten blijken. Ze hebben behoefte aan een liefhebbende partner die hun het gevoel geeft van zekerheid en dat er altijd iemand van hen houdt.  Ze hebben iemand nodig die graag een veilig thuis- en gezinsleven wil opbouwen.
Deze mensen hechten grote waarde aan hun kinderen en gaan zeer liefdevol met hen om.  Ze houden van koken en het thuis ontvangen van gasten. Als Venus te kampen heeft met slechte aspecten, is deze persoon zeer humeurig, onvoorspelbaar en overdreven aanhankelijk ten opzichte van zijn dierbaren.
 
Op 18 juli 2003, 20:02: Mars in Vissen
Deze personen zijn ontzettend gevoelig, waardoor ze misschien niet altijd in staat zijn om effectief te handelen.  Ze werken graag achter de schermen of in grote instellingen zoals ziekenhuizen.  Mars in Vissen voorziet mensen heel vaak van artistiek of muzikaal talent.  Uit het onderbewuste kan materiaal naar boven borrelen dat tot uitdrukking kan komen in kunst of, in een negatief geval, mogelijk leidt tot een neurose of slechte gezondheid.
Als Mars in dit teken met slechte aspecten te maken heeft, kunnen deze personen het leven van anderen overheersen ten gevolge van hun eigen psychische problemen.  Deze mensen zijn ook snel moe.
 
Op 18 juli 2003, 20:02: Jupiter in Leeuw
Deze personen zijn zeer edelmoedig en zelfverzekerd.  Ze beschikken over goede leiderscapaciteiten ten gevolge van hun waardige en inspirerende houding.
Deze mensen moeten hun persoonlijke kracht aanwenden voor onzelfzuchtige doeleinden en zullen daardoor populair en geliefd zijn. Deze personen zijn gek op kinderen en hebben een bijzonder talent voor lesgeven. Deze mensen moeten oppassen voor een al te egocentrische houding en elke neiging anderen te overheersen. Ze moeten ook geen risico's nemen bij het beleggen.
 
Op 18 juli 2003, 20:02: Saturnus in Kreeft
Deze positie heeft invloed op het veiligheidsgevoel van personen, met name met betrekking tot hun familie, hun afkomst en de relatie met ouders tijdens hun jeugd. Vermoedelijk was er een soort van kilte of gemis in de thuissfeer, waardoor deze personen als volwassene intieme gevoelens wantrouwen.  Als volwassene kunnen de omstandigheden in het gezinsleven een weerspiegeling vormen van de problemen uit de jeugdjaren.  Deze personen weten tot op zekere hoogte hoe kwetsbaar ze op emotioneel gebied zijn en nemen zich dan ook voor om erg gesloten te zijn.  In relaties werkt dit misschien vervreemding in de hand.
 
Deze positie geeft personen wel een zeer sterk verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van het gezin.  Er kan een grote nadruk liggen op de noodzaak een echte woning of land te kopen teneinde het gevoel van onzekerheid te verminderen.  Deze mensen zullen geleidelijk aan leren hun eigen gevoel van zekerheid op te bouwen op grond van een werkelijk zelfbesef.  Het is zeer belangrijk dat ze hun eigen kwetsbaarheid en emotionele behoeften aanvaarden.
 
Als Saturnus in dit teken met slechte aspecten te maken heeft, behoort een slechte spijsvertering tot de mogelijkheden, evenals een overgevoelige, emotionele houding.
 
Op 18 juli 2003, 20:02: Uranus in Vissen
De loop van Uranus door het teken Vissen geeft een hele generatie de gelegenheid om haar intuﴩeve vermogen te ontwikkelen, evenals haar begrip van het onderbewustzijn.  Er zal een grote tendens ontstaan, die gericht is op het introduceren van spirituele principes in de alledaagse werkelijkheid en een verwerping van puur materialistische normen en waarden. Deze personen zijn ge﮴eresseerd in alle aspecten van de mystiek.  Ze worden gefascineerd door verschillende filosofie?droomanalyse en meditatie-oefeningen.
 
Personen bij wie Uranus in dit teken met slechte aspecten te maken heeft, zijn vermoedelijk onpraktisch en nemen hun toevlucht tot misleiding, teneinde onplezierige werkelijkheden te ontlopen.
 
Op 18 juli 2003, 20:02: Neptunus in Waterman
In het jaar 2000 betreedt Neptunus het teken van Waterman.  Sociale verdraagzaamheid jegens anderen en ongelooflijke technologische ontwikkelingen zullen op doeltreffende wijze een nieuwe manier van leven cre벥n.  De mens ontwikkelt zijn intuﴩeve vermogens en vrede wordt eindelijk mogelijk.
 
Op 18 juli 2003, 20:02: Pluto in Boogschutter
Pluto staat nog maar nauwelijks in dit teken, of er zijn al aanwijzingen dat er een enorme verandering gaat plaatsvinden in het hoger onderwijs, de reisindustrie en gevestigde godsdiensten. Steeds meer mensen beginnen te begrijpen hoe belangrijk het is om te leven volgens spirituele waarden. De wetenschap en mystiek krijgen nu de mogelijkheid hun krachten te bundelen, daar de mens een werkelijk begrip heeft van de wetten van de natuur en het universum. Dogma's worden verworpen en persoonlijke normen en waarden worden het allerbelangrijkst.
 
Op 18 juli 2003, 20:02:
Zon in driehoek met Maan:
Bewustwording van het gevoelsleven.
 
Zon in conjunctie met Venus:
Romantiek, charme en populariteit.
 
Zon in anderhalfvierkant met Mars:
Grote kracht en sterke concurrentiepositie.
 
Maan in anderhalfvierkant met Mercurius:
Overbrengen of analyseren van gevoelens.
 
Maan in halfvierkant met Neptunus:
Gevoeligheid, medeleven of verwarring.
 
Mercurius in inconjunctie met Mars:
Strijdlustige conversatie.
 
Mercurius in oppositie met Neptunus:
Verward denkproces of ontwikkelde intuﴩe.
 
Venus in anderhalfvierkant met Uranus:
Opwinding in de liefde of plotselinge scheiding.
 
Venus in inconjunctie met Pluto:
Wijziging in een liefdesrelatie.
 
Mars in driehoek met Saturnus:
Frustraties op het werk of geordende inspanningen.
 
Mars in conjunctie met Uranus:
Kans op ongelukken of verrassende activiteit.
 
Jupiter in halfvierkant met Saturnus:
Maatschappelijk succes en aanzien of mislukte idealen.
 
Jupiter in driehoek met Pluto:
Geestelijke wedergeboorte.
 
Saturnus in driehoek met Uranus:
Zelfstandigheid gekoppeld aan behoudzucht.
 
Op 18 juli 2003, 20:02:
Zon in Huis VII:
Sterke behoefte aan hechte persoonlijke relaties. Lessen in het samenwerken met anderen. Talent voor public relations. Goed in het omgaan met mensen.
 
Maan in Huis II
Behoefte aan financi?zekerheid. Geniet van bezittingen. Verdient geld met voedselproducten of onroerend goed. Werkt misschien thuis.
 
Mercurius in Huis VII
Contacten met het publiek. Goed in verkoop, public relations of rechten. Een intellectuele en goed opgeleide partner. Interesse in psychologie. Werkt met partner. Communicatieve vaardigheden gebruikt om met anderen samen te werken.
 
Venus in Huis VII
Gelukkig huwelijk. Sociale charme. Goede verstandhouding met mensen. Rijke huwelijkspartner. Liefdevolle, hechte vriendschappen.
 
Mars in Huis II
Goede mogelijkheden om geld te verdienen. Spilziek. Ge﮴eresseerd in het bezitten van een eigen zaak.
 
Jupiter in Huis VIII
Grote belangstelling voor het occulte. Telepathisch vermogen. Vredige dood.
Zakelijke belangen in kwesties betreffende de dood, verzekeringen, belastingen of bedrijfsfinanciering. Een erfenis, verzekering en de financi?middelen van de huwelijkspartner zorgen voor meer voordelen.
 
Saturnus in Huis VII
Huwelijk met een ouder iemand. Huwelijksproblemen. Sterk verantwoordelijkheidsgevoel tegenover anderen. Huwelijk zorgt voor grote stabiliteit
of zware verantwoordelijkheden.
 
Uranus in Huis II
Geld wordt op ongebruikelijke manieren verdiend. Gaat impulsief om met geld. Excentrieke normen en waarden.
 
Neptunus in Huis I
Artistiek talent. Hoogontwikkelde intuﴩe. Telepathisch of helderziend vermogen.
 
Pluto in Huis XII
Enorm mededogen. Ge﮴eresseerd in meditatie. Telepathisch vermogen.